ENDNU VILDERE SYDDJURS

 

 

Af Thøger Trold Pauli, kandidat til KV21 for Enhedslisten Syddjurs

 

Enhedslisten Syddjurs går til valg under mottoet om at gøre Syddjurs Endnu Vildere. Vi vil have mere natur, mere biodiversitet, rent drikkevand, rent havmiljø, vand i Kolindsund, stop for sprøjtning i god afstand omkring drikkevandsboringer og helst i hele kommunen og solceller og vindmøller,  hvor de ikke generer naboerne eller naturen samt færre kæmpe-marker uden skel og læhegn. Vi er sikre på at kommunalvalget 2021 bliver mere grønt end nogensinde, og det vil vi bidrage til med fuld kraft.

 

Enhedslisten EL er et RØDT/GRØNT parti, og der er Ø i begge farver. I den forbindelse uddeler vi (ligesom for fire år siden) sammen med vores lille valgfolder mange hundredvis af små RØD-EL træer med rod, som er lige til at plante. Man skal blot grave et hul et passende sted, så er man i gang. RØD-EL er udover sit gode navn et hurtigtvoksende, enstammet træ, som bliver 15-20 meter højt. Det bruges ofte som ammetræ for at skåne andre træer i nyplantninger grundet sin hurtige vækst, hvorefter det fjernes, men kan passende blive stående. RØD-EL får blomster i form af hængende rakler og udvikler små ”kogler”. Vokser årligt 40-70 cm. RØD-EL er godt for miljøet og biodiversiteten.

 

Tag imod vores små RØD-EL træer hvor du finder os i valgkampen og put det i jorden. Så gavner du klimaet og miljøet på Djursland. Og giver du os din stemme, så er du med til at sikre et Endnu Vildere Syddjurs.